ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

Milli egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılını ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı'nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.

Nis

Eskişehir Valiliği Kadın Sağlığı Eğitim Projesi kapsamında, kadın sağlığı farkındalığını artırmak için kadın velilerimize yönelik eğitimler gerçekleştirdik.

Nis

2 Nisan 2024 tarihinde ilimiz ESOGÜ stadyumunda gerçekleştirilen "Okul Sporları Küçük Kızlar Okçuluk" müsabakalarında yarışan öğrencimiz Esila Su PINARCI Klasik Yay kategorisinde Eskişehir 3.sü olmuştur.Okulumuzu temsil edip gururlandıran öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.